AVX Stocking distributor pikeun tantalum Kapasitor | Circuit Samudra Int 'Co.

Urang Circuit Samudra International Co., Ltd nyaeta profésional AVX tantalum kapasitor stocking distributor, tantalum kapasitor supplier, Surface Gunung tantalum kapasitor, pangleutikna "tantalum kapasitor, CV pangluhurna 0603 tantalum kapasitor, tempat asal: Céko, avx tantalum kapasitor MnO2, Avx tantalum kapasitor Harga, tantalum kapasitor Asli Avx SMD, SMD AVX tantalum kapasitor ...

AVX Stocking distributor pikeun tantalum Kapasitor | Circuit Samudra Int 'Co.

Circuit Samudra Internasional mangrupa distributor otorisasi tina Samsung elektro-mékanika di Hongkong na Cina Selatan wewengkon. Mr.Roy Wong nya manger produk urang keur brand ieu, Dina Area Cina Selatan kami boga cabangna - "Shenzhen Lihai Electronic Company" .We tetep stock biasa tina 5,000,000 $ nilai biasa Samsung SMD kapasitor / MLCC item.We wildely ngajual ka suweng kawentar sejenna / OEM klien kawas Sichuan CHANGHONG listrik CO., LTD , TCL nembongkeun téhnologi (HUIZHOU) CO., LTD., CHENZHOU GOSPELL digital téhnologi CO., LTD. Urang ogé nyadiakeun keur Samsung elektro-mékanika distributor di lokal komo mun Korea. Simkuring gaduh jandéla jualan langsung di Pasar éléktronik specilized pikeun Samsung SMD Kapasitor.

Simkuring oge sadia keur AVX item tantalum kapasitor tina saluran resmi, sarta tetep Jumlah badag tina AVX tantalum kapasitor stock, unggal komponén bisa sumber deui produsén aslina.

Urang Circuit Samudra International Co., Ltd nyaeta komponén pasip ahli distributor pikeun dunya lega customer OEM / suweng jeung IDH (Independant Desain House). Ngawangun up ku manajer luhur ti produsén komponén kawentar aslina éléktronik jeung authorize distributor luhur. Sakabéh komponén dibeuli ti channel resmi produsén komponén, supplier ti Cina / Hongkong / AS / Jepang. Wilujeng sumping di pariksa gambar pikeun brand kuat urang na ngan saukur "neangan" kanggo item kami dibawa.

Naha urang mésér AVX SMD tantalum kapasitor produk ti Circuit Samudra Company?

  • Circuit Samudra tawaran harga wholesaler (OEM / suweng harga) ka unggal customer tunggal, harga leuwih hadé ti Digikey, Mouser, Avnet, Element14.
  • Circuit Samudra nyadiakeun layanan ulmost jadi pasangan longterms, bari Digikey, Mouser, Avnet, Element14 kalawan henteu layanan sarta euweuh hubungan.
  • Circuit Samudra nyadiakeun rojongan teknis (ti produsén aslina) bari Digikey, Mouser, Avnet, Element14 moal bakal.
  • Circuit Samudra nyadiakeun cara pembayaran fléksibel tur malah rojongan finansial pikeun nasabah, tetep stock sateuacanna pikeun urutan longrun bari Digikey, Mouser, Avnet, Element14 moal bakal.

panalungtikan pikeun AVX tantalum kapasitor item ku klik di handap gadis "formulir kontak" atanapi email ka sales@tantalum-caps.com

  • Ngabejaan urang Brand na Bagian Jumlah, kuantitas nu peryogi? Stock cutatan atawa cutatan leadtime.
  • Anjeun Target Harga, hayu urus jadi gancang sarta saukur.
  • sarat tambahan lianna.


================================================== ================================================== =========================

Rujukan tina AVX tantalum kapasitor:

AVX Corporation nyaéta pamimpin dipikawanoh di pasip komponén éléktronik jeung produk interconnect industri global. Unggal taun AVX Corporation narima tangtangan ti nulungan Desain Insinyur nyieun produk unggulan pikeun konsumén maranéhna ngamangpaatkeun ieu panalungtikan ujung motong AVX urang, kaahlian rarancang jeung téhnologi bahan pikeun ngaronjatkeun kinerja jeung ngurangan ongkos total. kamampuhan manufaktur sakuliah dunya dina tujuh belas nagara dina opat buana ngamungkinkeun AVX papanggih kabutuhan konsumén dina dasar global.

AVX nyaeta jumlah hiji tantalum kapasitor supplier kalawan opat tutuwuhan manufaktur sakuliah dunya, nu nyadiakeun kalenturan jeung kapasitas kanggo industri éléktronik nuntut. Kami pamingpin global dina MnO2 téknologi tantalum padet kayaning ukuranana hal pangleutikna MnO2, Kamampuhan hawa pangluhurna nepi ka 230 ° C sarta panghandapna kurban produk DCL.

AVX boga industri posisi ngarah di reliabiliti tinggi kapasitor tantalum na teh supplier pangbadagna reliabiliti tinggi kapasitor tantalum solid keur aplikasi médis jeung militér / aerospace kalawan rentang industri urang widest of médis, COTS-Tambih Deui, Mil Spesifikasina jeung produk tingkat spasi.
téhnologi AVX Conformal nawarkeun solusi ujung anjog pikeun aplikasi audio jeung infrastruktur.

AVX boga kawijakan muka na kutang dina suplai etika na téh mimiti aya dina patuh tungtunan OECD jeung panerapan dina bahan konflik.

Taj Series

FITUR • hal Tujuan Umum SMT chip tantalum runtuyan • 7 Ukuran sadia • pilihan profil Low sadia • rentang CV: 0.10-2200μF / 2.5-50V

aplikasi • Umum kakuatan low DC / DC na LDO

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!